Silverproducts

Silverproducts is ontstaan uit de passie voor honden. Mijn hobby is in 1997 veranderd in mijn beroep : "hondenkapster".  In mijn hondenkapsalon had ik het probleem dat ik meestal reageerde op de shampoos die ik gebruikte.Daarom was ik jaren op zoek naar een goede shampoo en meer specifiek ook voor mijn eigen honden. In 2011 vond ik het merk Ladybel en deze firma zocht een verdeler voor België, Silverproducts was geboren. Ik noemde het naar Silver (°1994- 2005), hij was mijn eerste Beardie, die ik altijd zal blijven koesteren. 

 

Wij zijn exclusief verdeler van Ladybel in België.

 

Ondertussen zaten wij niet stil en wilden we het echte dierenvrienden gemakkelijker maken om het kaf van het koren te scheiden.

Ook de producten van Canina verdelen we ondertussen. Door deze producten ook bij onze honden te gebruiken, kunnen we klanten goed adviseren. Mochten we toch voor een moeilijk vraagstuk komen te staan, dan kunnen wij rekenen op een team van dierenartsen die ons met raad en daad bijstaat.

 

Ook onze eigen labelproducten kennen ondertussen een groot succes. We krijgen hierbij de hulp van onze honden.

 

Naast onze producten beschikken wij ook over een eigen technische dienst. Deze staat in voor plaatsingen, herstellingen en totaalinrichtingen van hondentoilletages. Dit laatste gebeurt steeds in nauw overleg met de klant. Rekening houdend met de smaak en het budget. 

 

Uw bestelling kan iedere maandag van 10u-22u na afspraak afgehaald worden, indien u liever hebt dat we het niet opsturen.

Wij zitten tussen Gent en Brussel, op 5min. van de afrit Wetteren E40.

 

 

Uw droom is onze passie !!!